MTB Ride Mere afregnes i Vésubie

Hjem

Hvem er jeg?

Jeg startede Mtb i 2004, først og fremmest for at komme i form. Sammen med 2 andre piger meldte jeg mig til Rude- 24timers løbet. Adrenalinsuset fra de tekniske nedkørsler med max gas og 1. Pladsen på podiet gav mig den vilde idé at jeg ville være Danmarksmester!

Til DM i 2004 og 2005 rykkede jeg tættere og tættere på den øverste plads og i 2006 + 2007 lykkedes det mig først i Odense dernæst i Viborg at hapse titlen og guldet foran mine to værste rivaler, Søstrene fra HMTBK.

2008 flyttede jeg med min datter til byen La Garde-Freinet i hjertet af bjergmassivet kaldet " Le Massif des Maures" i Sydfrankrig, deraf navnet Ride More. Jeg havde lyst til eventyr og behov for at lære min fars kultur og baggrund bedre at kende. 

Jeg får job hos Tribe Sport Group, hvilket fører til at jeg stifter bekendtskab personlighederne Frederic Glo og Georges Eduards som trækker mig ind i den på daværende tidspunkt nye mountainbike disciplin "Enduro". Endeligt har jeg fundet min hylde. Enduro bliver for mig den ultimative kombination af tekniske nedkørsler og eksplosive korte opkørsler. Hardtail carboncyklen blev hurtigt skiftet ud med en fully enduromtb, og jeg kørte hele Sydfrankrig rundt i min Renault Scenic til Enduro-legenderne I Levens, Sospel, Portes de Mercantour, Val D' Allos, Epic og Finale Ligure i Italien.

2012 består jeg uddannelsen som certificeret cykelinstruktør og starter MTB Ride More. Jeg bliver ansat i cykleklubben OCCA der ligger i byen Antibes, som hovedansvarlig for børne _og unge sektionen i MTB. I årene efter arbejder jeg freelance for bl.a. Ash Smith alias Trans-Provence, og udvider derved mit kendskab til sporene i de Maritime Alper.

2015 begynder jeg at samarbejde med en af de lokale eventmagere Christian Tabart omkring organiseringen af Kenny Enduro Ride, et 3-dages Enduro etapeløb, med base i den lille autentiske skistation Roubion.

2017 er året hvor jeg starter mit samarbejde med bikeparken i ISOLA 2000, og derved opnår jeg et indgående kendskab til bjergkørsel og undervisning i ægte Downhill.

Pour plus d'informations

sur nos prestations, sorties, stages, randonnées, veuillez utilisez notre formulaire de contact, nous nous ferons un plaisir de vous répondre dans les plus bref délais


Made with love by Joline. All rights Reserved.